#1 hüllő termékforgalmazó a világon


Repti Fogger™ terráriumi párásító

 

Jellemzők:

Növelje terráriumában a páratartalmat a Zoo Med új Repti Fogger™-ével, mely egy ultrahangos párásító készülék állítható fokozatokkal. Ez a berendezés rögtön használatba helyezhető; a csomag tartalmaz egy egyliteres tartályt, egy állítható méretű csövet, valamint minden egyéb szükséges eszközt. A Repti Fogger™ rendelkezik egy speciális csúszózárral, amely megakadályozza a víz kifolyását kivételkor és utántöltéskor.

Használja a Repti Foggert ™ a Zoo Med Hygro Therm™ pára-és hőmérséklet szabályzó készülékével együtt, hogy pontosan nyomon követhesse a páratartalmat és a hőmérsékletet.

 


További Információ:
Termékkód RF-10E

 

 

Repti Fogger felhasználói videó:

A Zoo Med Repti Fogger segít párásítani kedvence lakhelyét! Nézze meg a következő videót, mely lépésről lépésre mutatja be, hogyan kell összeállítani a készüléket!

 

GyIK

A párásító nem kapcsol be, és a kék fény sem világít.
Van egy kis fehér úszó a tartály közepében, amely azért van ott, hogy megakadályozza, hogy a készülék működésbe lépjen, ha nincsen a tartályban elég víz. Ha a kék égő nem ég, győződjön meg arról, hogy van-e víz a tartályban! Óvatosan megnyomhatja a palackot, hogy a gyűjtőbe folyjon a víz, és felemelje az úszót. Ha ez sem működik, vegye le a tartály tetejét, és próbálja meg megmozdítani az úszót, hátha leragadt.
 
A Párásítóm működik, de a pára nem megy át a csövön.
A Repti Fogger ™ két részből áll. A transzduktor állítja elő a párát, és van egy apró ventillátor, amely azt a csőbe “irányítja.” Ha a ventilátor elromlik, a készülék előállítja ugyan a párát, de az nem jut el a csőbe és nem megy át rajta. Ha szeretne egy csereventillátort és a cseréhez szükséges instrukciókat igényelni, keresse fel vevőszolgálatunkat a zoomed@zoomed.com e-mailcímen, vagy hívjon a 888-496-6633-as számon.
Zoo Med Europe
Copyright © 2024 All Rights Reservedsite by Keresőguru